Închide

Doi dintre cei patru reținuți după furtul de cupru de sute de mii de euro, la Cluj, au fost arestați preventiv; ceilalți doi sunt cercetați sub control judiciar. O jumătate de milion de lei din comercializarea cuprului furat, găsiți într-un diplomat ascuns în pământ

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 08, 2022 1 399

Doi dintre cei patru reținuți după furtul de cupru de sute de mii de euro, la Cluj, au fost arestați preventiv; ceilalți doi sunt cercetați sub control judiciar. O jumătate de milion de lei din comercializarea cuprului furat, găsiți într-un diplomat ascuns în pământ.

În cursul zilei de azi după cercetări ale polițiștilor serviciilor de investigații criminale și a celor de la investigarea criminalității economice în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, patru bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii de măsuri preventive. Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare preventivă, un mandat de arestare la domiciliu și două măsuri de control judiciar.

De asemenea, astăzi în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos din județul Alba polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat ascuns sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Cuprul, în valoare de 200.000 de lei, provenea din semiremorca unui camion care avea direcția Ploiești spre Germania, și se afla parcată pe raza județului Cluj.

Un comentariu

Scrie un comentariu