Închide

Târgul de Crăciun din Cluj are…VIDEO și hashtag

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 23, 2015 0 393

Nici nu vrem să fie ca târgul de Crăciun de la Viena. Vrea să fie ca la noi. Mai frumos”, au sintetizat reprezentanții primăriei pregătirile pentru Crăciunul 2015 în piața publică a orașului. Mai multe căsuțe, mai multe activități pentru copii și…cortina de lumini, prezentată anul trecut ca o noutate în Cluj, dar folosită de ani buni în alte orașe din România. Așa se va instala, începând din 1 Decembrie, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Adică va fi la fel ca în 2014, mai ales că primăria va colabora cu același organizator. 

Reportaj FOTO/VIDEO Cortina sus răsare: cum arată în week-end târgul de Crăciun de la Cluj, locul unde facem “selfie-ul de cort”

Până atunci, reprezentanții primăriei au lansat în spațiul public un teaser pentru a pregăti atmosfera de sărbătoare a căruit star se va da în oraș începând cu fectivitățile din 1 Decembrie – Ziua Națională a României și cu deschiderea târgului și aprinderea luminițelor din oraș. Cu un hashtag: ChristmasInCluj. 

Anul trecut, odată cu instalarea cortinei de lumini în piața de la kilometru 0, s-a introdus noul concept de Selfie cu fundal de cortină. Dar s-au adus și foarte multe critici cu privire la culoarea sărbătorilor din Cluj-Napoca -albastru electric – și cu privire la faptul că târgul din centru e nelegat din oraș, mult prea mic, segmentat cu un pationoar și o scenă fiind înghesuit în aceeași piață centrală a Clujului, înconjurată pe toate laturile de trafic auto.

Ce va fi nou anul acesta și deja anunțat public va fi lipsa artificiilor. Primarul Emil Boc a spus public că se va renunța la acestea având în vedere tragedia #Colectiv și că se va cauta o formulă legală pentru ca banii care urmau să se cheltuiască de municipalitate cu acestea să fie donați victimelor din clubul bucureștean.

 

Cum arăta târgul de Crăciun din Cluj 2014 în Video-ul oficial lansat de primărie:

Ți-e dor de atmosfera de sărbătoare din oraș? Mai este o săptămână și dăm startul pentru #ChristmasInCluj. Până…

Posted by Târgul de Crăciun Cluj-Napoca on Monday, November 23, 2015

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare