Închide

Târg de pandemie cu obiecte artizanale produse în Cluj, uleiuri, brânzeturi și dulcețuri produse în județ, de mâine în cea mai mare comună din țară, Florești

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 01, 2021 0 409

Târg de pandemie cu obiecte artizanale produse în Cluj, uleiuri, brânzeturi și dulcețuri produse în județ, de mâine în cea mai mare comună din țară, Florești.

E vorba de o ediție a târgului Produs de Cluj, cu zeci de artizani și producători locali, timp de trei zile în parcul Poligon din comună. Aici expun mici întreprinzători clujeni, gospodari și meșteri care aduc brânzeturi, preparate din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri, turtă dulce și ciocolată de casă, vinuri, miere de albine și sucuri, legume și fructe de sezon. Artizanii vor expune costume populare din zona Transilvaniei, podoabe lucrate de mână, produse de marochinărie, jucării și obiecte lucrate în lemn, lavandă și cosmetice bio.

Accesul în incinta târgului va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și de respectarea distanțării fizice. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.