Închide

Amenzi cu sutele într-o singură zi în Cluj, ieri. Un șofer a fost depistat aproape de comă alcoolică, la volan

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 01, 2021 0 198

Amenzi cu sutele într-o singură zi în Cluj, ieri.

Peste două sute de amenzi au fost împărțite de polițiștii din Cluj ieri într-o acțiune de prevenire a infracționalității pe stradă. Acțiunea de ieri a fost una de amploare, cu polițiști rutieri, de ordine publică, proximitate, sisteme de securitate privată și investigații criminale din cadrul poliției Cluj-Napoca, plus jandarmi și polițiști locali.

Acțiunea a durat doar o jumătate de zi, ieri după-masă, dar în acest interval au fost verificate în trafic peste două sute de mașini și legitimate aproape cinci sute de persoane.  Numărul amenzilor date a ajuns la 217.  Zece șoferi au rămas fără permis iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase. De exemplu un șofer a fost depistat ieri beat la volan, pe Calea Someșeni. Bărbatul în vârstă de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat – adică dublu în sânge, aproape limita în care poate fi provocată coma alcoolică, de 2,5 miligrame.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare