Închide

Tânărul care a atacat cu un cuțit o femeie într-un magazin alimentar de pe strada Dunării în urmă cu câteva zile a fost internat la psihiatrie

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 09, 2021 0 95

Tânărul care a atacat cu un cuțit o femeie într-un magazin alimentar de pe strada Dunării în urmă cu câteva zile a fost internat la psihiatrie.
Instanța Tribunalului Cluj a decis ieri să îl interneze obligatoriu până la însănătoșire sau până la înlăturarea stării de pericol, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

”Solutia pe scurt: În baza art. 248 alin. 1, 2 şi 8 rap. la art. 247 al.1 şi 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă, dispune internarea medicală provizorie, nevoluntară, într-o instituţie specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii a suspectului D.D.,, cercetat pentru săvârşirea tentativei la omor, p.p.de art.32 al.1 C.penal rap.la art.188 al.1 şi 2 C.penal cu aplicarea art.113 al.3 C.penal. În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare”, se arată în soluția instanței. Decizia a fost luată ieri.

Citește și:

Cel care a atacat cu cuțitul o femeie, în fața magazinului Profi, este fiul unui cunoscut medic psiholog din Cluj. Tânărul avea probleme mintale grave, dar a fost lăsat să circule liber

Nici un comentariu

Scrie un comentariu