Închide

Tânăr care amenința că se aruncă de pe podul peste Arieș, convins să renunțe după 3 ore de negocieri

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 13, 2019 0 80

Negocierile purtate de polițiștii din Cluj, timp de peste trei ore, cu un tânăr aflat pe marginea unui pod, gata să renunțe la viață, au condus la salvarea acestuia. S-a întâmplat aseară, la intrare în localitatea Viișoara.

Noaptea trecută, în jurul miezului nopții, un bărbat a sesizat polițiștii din Câmpia Turzii și le-a spus că un tânăr vrea să se arunce în apă, acesta aflându-se pe podul peste râul Arieș, la intrarea în localitatea Viișoara. Polițiștii au plecat de urgență la fața locului, unde au găsit un tânăr aflat pe partea exterioară a podului peste Arieș, care amenința că se va arunca în râu. La fața locului a ajuns și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, care a preluat discuțiile, aflând că tânărul în vârstă de 26 de ani, din Turda, ar fi avut o dispută cu iubita sa, acesta fiind motivul pentru care se află în această situație.
După trei ore polițiștii au reușit să-l determine pe bărbat să treacă pe partea cealaltă a balustradei și să renunțe la actul suicidal și a fost dus la spital pentru un consult de specialitate.
Acțiunea a fost sprijinită de un echipaj de pompieri care a asigurat cu o barcă de salvare zona din apropierea podului peste râul Arieș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare