Închide

“Tabără” de week-end pentru lansarea de afaceri noi la Cluj

EconomieTop News by Kristina Reştea - dec. 05, 2014 0 351

 

 

“Fă-ți o echipă, prezintă-ți ideea și împărtășește-o cu lumea” – e îndemnul celor de la Startup Transilvania care pregătesc pentru week-endul viitor un eveniment de 3 zile destinat afacerilor de la început de drum. Temele ediției în care viitorii antreprenori sunt chemați cu idei în fața “mentorilor” și a posibililor investitori sunt legate de comerț, sănătate și agriculură, dar toate cu “e-” alături: Internet Of Things, e-Health, e-Commerce și AgroTech. Startup Live are loc în perioada 12-15 decembrie, iar locul de desfășurare e noul centru de afaceri The Office.

“Vor veni mentori care au reușit în domeniile lor și practic se vor pune pe picioare demo-uri de afaceri pe AgroTec, IoT si e-Health. Așteptăm să fie undeva între 40 și 60 de participanți, iar echipele se vor forma pe loc, în cadrul evenimentului, aceasta e și ideea”, explică Sabrina Herlo, unul dintre organizatori. În procesul de dezvoltare, grupurile participante vor fi îndrumate de mentori, business angels și foști antreprenori de start-up-uri. Punctul culminant al weekend-ului va fi prezentarea finală a produselor în fața juriului de experți. În afară de premii, participanții își pot găsi și posibili parteneri de afaceri sau investitori pentru ideile lansate, spun organizatorii. Participarea la evenimentul de lansare de afaceri „tinere” nu e gratuită: costă între 29 și 59 de euro.

Vezi AICI cine sunt mentorii și judecătorii

 

 Organizatorii vin din Hub

Startup Transilvania este o platforma de informare, educare, colaborare și formare de rețele care vizează dezvoltarea și finantare de proiecte antreprenoriale din regiunea Transilvania. Proiectul este inițiat de ClujHub și dezvoltat în colaborare cu comunitățile de tineri antreprenori, finanțatori și business angels locali și regionali.

Sursa foto: startup transilvania

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Articole similare