Închide

Sute de incidente în minivacanța de Paște în Cluj, zeci de furturi și infracțiuni în trafic. Un șofer fără permis de conducere, găsit beat la volanul unei mașini fără inspecție tehnică

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 02, 2019 0 225

Minivacanță cu sute de incidente la care a fost nevoie de intervenția Poliției, la Cluj, în aceste ultime zile în care clujenii au primit zile libere de Paște și de 1 Mai.
E vorba de peste 400 de incidente la care a fost nevoie de intervenția polițiștilor, mai exact 432 între 26 aprilie și 1 mai, dintre care covârșitoarea majoritate, 379, au fost sesizate prin numărul de urgență 112. Rezultatul – aproape 500 de amenzi în special pentru tulburarea liniștii publice, dar polițiștii au constatat și 64 de infracțiuni, dintre care peste jumătate au fost furturi. Polițiștii rutieri au confiscat 64 de permise de conducere în aceste câteva zile de vacanță, și au retras nouă certificate de înmatriculare, conform unei evidențe a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Unul dintre cazurile mai neobișnuite constatate în aceste zile la Cluj, prin cumulul de contravenții și infracțiuni constatate, a fost depistat de polițiști ieri după-masă pe un drum secundar din Bădeni. Polițiștii au cerut șoferului să oprească mașina, dar acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, astfel că aceștia l-au urmărit și l-au oprit în trafic. Agenții au constatat că șoferul, un bărbat de 44 de ani, nu poseda permis de conducere, ba era și beat – avea o alcoolemie de 0,60 miligrame la litru de alcool pur în aerul expirat. Mai mult, mașina nu avea inspecția tehnică periodică efectuată, având înmatricularea suspendată astfel că polițiștii au reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu