Închide

Surpriză în Gruia. Antrenorul și-a dat acordul și va conduce echipa în cantonamentul din Slovenia

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 22, 2016 0 1420

CFR Cluj se pregătește pentru noul sezon și încearcă câteva mutări pe piața transferurilor. Cea mai importantă veste, însă, ține de banca tehnică.

Portughezul Toni Conceicao și-a dat acordul de principiu să rămână în Gruia, după o întrevedere avută cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Tehnicianul anunța recent în prosport că „voi veni la Cluj şi voi avea o discuţie cu conducerea. Vedem ce se va decide. Nu ştiu încă dacă voi rămâne sau nu. Voi cere nişte condiţii pentru a rămâne. Îmi doresc 5-6 jucători noi, pentru că altfel nu se poate. E important şi să rămână jucătorii vechi. Voi vedea ce spune conducerea şi după asta voi lua o decizie. Este adevărat că am oferte, dar sunt un om de caracter şi voi discuta prima dată cu CFR, aşa cum am promis”.

Ieri, portughezul s-a întâlnit cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, iar în proporție de 99%, acesta va continua la CFR Cluj. Conceicao a fost liniștit în privința banilor, clubul având asigurat în acest moment un buget stabil pentru salarii. De altfel, „feroviarii” sunt printre puținii din România care n-au intrat în vacanță cu restanțe.  De asemenea, Conceicao încearcă în aceste zile să facă câteva transferuri din Portugalia, având mai mulți fotbaliști din primele două ligi pe listă.

Până în acest moment, CFR Cluj l-a transferat pe Filipe Concalves, un mijlocaș central de 31 de ani, care a evoluat ultima dată la Moreirense. Echipa s-a reunit la Cluj, iar pe 28 iunie va pleca în Slovenia, la Maribor, unde va susține un stagiu de pregătire.

Meciurile de verificare stabilite până acum:

30 IUNIE | CFR CLUJ – NK OSIJEK (CRO)

03 IULIE | CFR CLUJ – ZORYA LUHANSK (UCR)

06 IULIE | CFR CLUJ – DINAMO MOSCOVA (RUS)

08 IULIE | CFR CLUJ – FC KARPATY LVIV (UCR)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.