Închide

Autobuzul va merge și pe strada Edgar Quinet

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - iun. 21, 2016 0 1193

O linie de transport în comun va deservi și strada Edgar QUinet, recent preluată în domeniul public de primărie. Comisia de circulație a primăriei a analizat propunerea și a avizat-o, urmând ca zilele următoare să se caute soluții pentru asigurarea unei bucle de întoarcele a autobuzului la capătul acestei artere.

Oficialii primăriei au menționat că nu va fi introdusă o linie nouă de transport ci va fi prelungită o linie care deja deservește zona. Introducerea transportului în comun pe strada Edgar Quinet este a doua cerere a locuitorilor din Mănăștur, după preluarea străzii, pe care primăria dorește să o împlinească.

În prezent, în zona Câmpului – Mehedinți există două linii de transport în comun care deservesc locuitorii din zonă: 42 și 19. Dintre acestea, linia 19 nu circulă sâmbăta și duminica.

ratuc

ratuc 2

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.
  • Articole similare