Închide

Suporți pentru biciclete, instalați pe mijloacele de transport public care deservesc 9 linii din Cluj-Napoca

ActualitateAdministrațieSocial by Actual de Cluj - apr. 30, 2024 0 82

Suporții de biciclete vor fi instalați pe mai multe autobuze, anunță Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

“Serviciul gratuit oferit călătorilor noștri, care doresc să pornească în aventura urbană cu bicicleta, va fi disponibil de mâine, 1 mai”, arată CTP Cluj-Napoca..

Potrivit Companiei, suporții de bicicletă vor fi atașați pe mijloacele de transport public, care deservesc traseele liniilor 35, 43 ,43B ,43P , 46, 46B, 46L, 40, 21.

“Acest lucru îți permite să îți iei bicicleta la tine și să folosești autobuzele ca mijloc alternativ, sigur și confortabil, pentru drumuri în rampă (Calea Turzii, str. Bună Ziua, str. Frunzișului), spre zonele de agrement (pădurea Făget, parcul sportiv Mănăștur) și pentru o conectivitate mai facilă între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni”, mai arată CTP.

Vehiculele dotate cu suporți de biciclete vor fi desemnate cu un simbol în orarele liniilor valabile pe site-ul www.ctpcj.ro, în aplicația Tranzy și inclusiv pe panourile din stații, pentru a face călătoria ta mai predictibilă.

“Șoferii au fost instruiți și au obligația de a vă oferi asistență la amplasarea și asigurarea bicicletelor pe suporți”, a mai informat CTP Cluj-Napoca.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu