Închide

Suporteri ai Universității Cluj, bătuți de fanii Petrolului după deplasarea la Brăila

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 22, 2019 0 1211

Rivalitatea din fotbal atinge din nou limite extreme. Câțiva suporteri ai Universității care au făcut deplasarea la Brăila, unde U Cluj a jucat cu Dacia, au fost atacați de aproximativ 20 de fani ai Petrolului Ploiești.

Fanii Petrolului din Peluza Latina, aproximativ 20 la număr, i-au atacat pe 3 suporteri ai Universității. Înarmați cu bâte și cuțite, suporterii Petrolului le-au luat și un banner cu UCG (Ultra Curva Groapa), ceea ce în lumea ultras înseamnă desființarea facțiunii respective.

Unul dintre fanii lui U Cluj ar fi fost rănit cu un cuțit.

În urmă cu câțiva ani, după un meci cu UTA Arad în deplasare, un autocar cu suporteri ai Universității a fost atacat într-o benzinărie de la Șimand, județul Arad, într-un moment în care fanii sărbătoreau împreună cu echipa succesul cu UTA. Susținătorii de la UTA sosiseră cu mai multe mașini, aveau lanțuri, chei tubulare și arme albe.

Revenim cu detalii. 

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu