Închide

Suporteri ai Universității Cluj, bătuți de fanii Petrolului după deplasarea la Brăila

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 22, 2019 0 1320

Rivalitatea din fotbal atinge din nou limite extreme. Câțiva suporteri ai Universității care au făcut deplasarea la Brăila, unde U Cluj a jucat cu Dacia, au fost atacați de aproximativ 20 de fani ai Petrolului Ploiești.

Fanii Petrolului din Peluza Latina, aproximativ 20 la număr, i-au atacat pe 3 suporteri ai Universității. Înarmați cu bâte și cuțite, suporterii Petrolului le-au luat și un banner cu UCG (Ultra Curva Groapa), ceea ce în lumea ultras înseamnă desființarea facțiunii respective.

Unul dintre fanii lui U Cluj ar fi fost rănit cu un cuțit.

În urmă cu câțiva ani, după un meci cu UTA Arad în deplasare, un autocar cu suporteri ai Universității a fost atacat într-o benzinărie de la Șimand, județul Arad, într-un moment în care fanii sărbătoreau împreună cu echipa succesul cu UTA. Susținătorii de la UTA sosiseră cu mai multe mașini, aveau lanțuri, chei tubulare și arme albe.

Revenim cu detalii. 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu