Închide

5  lucruri despre titlul pe care îl așteaptă CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - apr. 21, 2019 1 287

* După ce-a spus că până să revină el, CFR Cluj câștiga cu noroc toate meciurile cu 1-0, Dan Petrescu s-a bucurat ca un copil după ce echipa sa a câștigat, deloc cu noroc, dar cu 1-0, la Sepsi, declarând la final în mod real, dar neinteligibil că: „Sepsi nu merita să piardă, dar noi meritam să câștigăm!”

* Defensiva CFR-ului, una de netrecut în România, va avea mult de furcă din vară, când Dudelange va ajunge în tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

* Dan Petrescu e un tehnician desăvârșit. Ia al doilea cel mai urât titlu, depășindu-l pe cel din sezonul trecut.

* FCSB e singura echipă mai mai slabă din toate punctele de vedere decât CFR Cluj. Craiova ar fi avut o șansă la titlu, dar patronul Rotaru a fost dat în vileag că vindea cenunșă de la Notre Dame pe olx, după ce și-a vândut toți fotbaliștii.

*Dan Petrescu a spus că-l vrea pe Ianis Hagi din vară, dar  pe post de fileu la mijlocul terenului,  fiindcă la cap nu poate sări.

Notă: Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare