Închide

Studiu: cine sunt cei mai doriţi angajatori din Cluj?

Economie by Kristina Reştea - feb. 01, 2019 0 738

 

Companiile din IT NTT Data şi Endva, alături de multinaţionala Bosch, cu centru de inginerie şi producţie la Cluj, sunt „cei mai doriţi angajatori” din Cluj, conform unui studiu prezentat de platforma de recrutare Hipo.ro

Studiul „Cei mai doriti angajatori” a ajuns la cea de-a 13-a editie şi este desfăşurat de compania Catalyst Solutions pentru a analiza percepţia şi aşteptările candidaţilor cu privire la angajatorii care activează pe pieţele locale din România. Un chestionar promovat la nivel naţional adună în fiecare an răspunsuri ale candidaţilor din capitală şi din marile centre economice ale României, ca Iaşi, Cluj şi Timiş, însumând 12.567 de participanţi din toată ţara. Dintre aceştia, 1131 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriţi angajatori în acest judeţ, răspunzând la întrebarea deschisă: „Care este topul primelor 3 companii la care ai vrea să lucrezi?”.

Pe baza nominalizărilor acestor respondenţi, un top 40 al celor mai doriţi angajatori în Cluj în 2018 arată cam aşa:

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.