Închide

STUDIU Cât cheltuim online pe cadouri de sărbători în această iarnă

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 16, 2017 0 506

Odată cu Black Friday, în luna noiembrie, se dă startul cumpărăturilor care includ și cadourile de Crăciun. Anul acesta, de sărbători, internauții români intenționează să cumpere online cadouri pentru cel puțin 6-7 persoane în medie, printre care se numără membrii de familie mai apropiați și mai îndepărtați, informează startupcafe.ro

Internauții vor cheltui, în medie, 660 de lei pentru cadourile oferite celor dragi de Crăciun anul acesta., potrivit unui studiu compari.ro. Suma cu aproape 6% mai mare față de anul trecut indică atât importanța sezonului de Crăciun, cât și efectul pozitiv al creșterii de salarii din ultima perioadă.

Articolele vestimentare, cosmeticele și jucăriile sunt în continuare cadourile cele mai populare.

Pe lângă acestea, ceasurile, bijuteriile și cărțile sunt cele mai populare în rândul cadourilor.

Cei care cumpără, vor să dăruiască ceva cel puțin 6-7 persoane în medie, printre care mai ales pentru membrii de familie mai apropiați și mai îndepărtați. 66% dintre respondeți plănuiesc să cumpere cadouri pentru membri familiei restranse (copii, părinți, frati) la o valoare medie de 118 lei. Suma cea mai mică pentru cadouri este alocată și în acest an pentru colegi, 69 de lei în medie, potrivit studiului citat.

Continuarea pe startupcafe.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.