Închide

Un club clujean anulează concert La Familia după ce Sișu și Puya anunță că susțin familia tradițională

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 16, 2017 13 4192

Un club din Cluj a anulat concertul La Familia după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei tradiționale.

Sișu și Puya, membrii „La Familia”, au lansat un manifest în care se declară pentru familia tradițională, compusă dintr-un bărbat și o femeie, și iau astfel parte la controversa deschisă de câteva luni în spațiul public pe această temă, în opoziție cu cei care susțin că familia nu ar trebui să țină cont de sexul celor care o compun. „Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor ce susțin intoleranța, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia”, anunță reprezentanții clubului clujean /Form Space.

Concertul urma să aibă loc în 7 decembrie iar cei care au cumpărat bilete își pot primi contravaloarea acestora, la solicitare.

No automatic alt text available.

13 comentarii

 1. Foarte bine, felicitari acelui club. Problema nu e ca aceasta trupa crede in familia traditionala, e dreptul ei, ci ca mesajele sale, precum acel afis, sunt violent fasciste. Puterea de influentarea a unor trupe este mare, iar mesajul lor e preluat repede mai departe. Deci STOP!

  • Cei care nu sunt de acord cu familia traditionala poate nu-si dau seama, dar se injura singuri, nu numai pe ei, ci si pe parintii si pe toti stramosii lor, precum si pe toti cei care si-au dat viata pentru libertatea tarii si pentru ca noi sa putem sa ne manifestam din fata tastaturii acum.
   Felicitari, v-ati insusit cu brio ideologia neomarxista promovata in Occident!
   Vom da seama in fata copiilor si nepotilor nostri pentru societatea nociva in care vor trai si pe care o promoveaza neomarxistii acum.

  • Corect, Radu, bravo!!!
   In numele iubirii, tolerantei si respectului fata de alteritate, precum si in scopul luptei antifasciste, sa bagam pumnul in gura oricui e de alta parere decat noi!!!
   Ura, ura, ura!!!

   In rest, as fi interesat de doua lucruri. O mica analiza pe textul mesajului, din care sa inteleg si eu cum ai tras concluzia nu ca e „doar” fascist, ci VIOLENT fascist. Care-i partea aia care e si violenta si fascista?
   Si, doi, vorba altcuiva – despre ce club e vorba?
   Multumesc.

  • cred ca n-am sa calc prin clubul ala. nu contest ca opinia la famiglia este de discutat, dar orice, numai toleranti nu-s sefii acelui club. poate dinsii au uitat, dar prin cintec si muzica pe scene, au fost exprimate toate libertatile de care ne bucuram acum. parca ratiu a zis ca: mi-as da viata ca sa ai dreptul sa ma contrazici!

 2. Haha,de unde ati aparut baietilor de bani gata(cei de mai sus)?
  Fiecare are,inca,dreptul sa declare ce vrea si sa fie ce vrea.

  Din ceea ce se intelege din mesajul lor rezulta ca Dumnezeu,neamul romanesc si familia este tot ce conteaza in viata.Nu „cel fara nume”,nu strainul de langa tine(care nu-ti stie traditiile) si nu singuratatea.Imo

  Anuland un eveniment,punand etichete cosmopolite sau poate comsomoliste,va asemanati cu cei mai nazi sau comunisti dintre cei care va intuneca gandirea.

  Free you mind,acceptati opiniile si veti fi acceptati la randul vostru in lume.

 3. Acest manifest este doar afirmarea unui CREZ si nu contine nimic denigrator la adresa nimanui.La Familia are dreptul sa se planga de discriminare fiindca ei nu au denigrat pe nimeni.Acesta este crezul lor si nimeni nu avea dreptul sa-i cenzureze!Cei care i-au cenzurat se cred in mod paradoxal aparatori ai ”diversitatii„.Pai unde mai e diversitatea cand nu poti sa-l tolerezi pe cel altfel decat tine!

 4. Pentru prestigiul orasului mi-ar placea sa aud ca un alt club ii invita sa cocerteze.Ar fi frumos,s-ar spala rusinea asta de pe fata acestui oras cu renume de multiculturalitate!

Scrie un comentariu