Închide

Stagiunea se deschide în weekend la teatrul de păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, ce spectacole programează

Cultură by Actual de Cluj - sept. 14, 2023 0 146

Stagiunea se deschide în weekend la teatrul de păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca, la o săptămână după festivalul internațional de profil organizat în Cluj.

Primele spectacole, programate în acest weekend, sunt ”Jancsi és Juliska”/”Hänsel și Gretel” (foto), după Frații Grimm, în regia Ibolyei Varga, sâmbătă 16 septembrie la ora 11 și ”Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie, duminică 17 septembrie de la orele 11 și 12.30. Ambele au loc în sala de spectacole a instituției, de pe strada I. C. Brătianu. Biletele costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți pentru spectacolele din weekend. În timpul săptămânii, de luni până vineri, biletele au prețul unic de 10 lei.
Teatrul de Păpuşi ”Puck” a fost înfiinţat în 1950 și are în palmares peste 300 de premiere. Repertoriul actual este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Începând cu anul 2002, instituţia clujeană este gazda Festivalului Internaţional ”Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiat Festivalul Stradal ”WonderPuck”, a cărui ediție din 2023 a avut loc weekendul trecut.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare