Închide

Spitalul județean de urgență din Cluj anunță că pornește o campanie de angajare, scoate la concurs peste două sute de posturi

SănătateTop News by Mihai Prodan - mai 28, 2021 0 393

Spitalul județean de urgență din Cluj anunță că pornește o campanie de angajare, scoate la concurs peste două sute de posturi.

E vorba de 235 de posturi scoase la concurs în iunie, de asistenți medicali, kinetoterapeuți, tehnicieni în radiologie, fizicieni, asistenți sociali, registratori medicali, îngrijitoare, spălătorese, brancardieri și portari.

Sunt 86 de posturi pentru infirmieri debutanți cu studii generale, fără condiții de vechime, 57 de posturi de îngrijitoare și 18 psturi de brancardieri, care vor fi scoase la concurs printr-o probă practică în 24 iunie și un interviu în 30 iunie.
Mai sunt scoase la concurs 23 de posturi de asistenți medicali generaliști cu diplomă de școală sanitară postliceală, pentru debutanți fără condiții de vechime, și altele – două posturi de asistenți medicali de laborator, alte două pentru radiologie, șapte posturi pentru tehnicieni în radiologie și imagistică, licențiați, și 24 de posturi de asistenți medicali generaliști cu diplomă de școală sanitară postliceală.

Spitalul Județean din Cluj e unul dintre cele mai importante spitale din România, cu peste 1.500 de paturi. Instituția funcționează în sistem pavilionar, în nu mai puțin de 33 de clădiri. Spitalul are manager nou, după un concurs organizat în urmă cu două săptămâni care s-a lăsat cu scandal (aici detalii)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.