Închide

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut azi la 0,61 cazuri la mie în Cluj-Napoca

SănătateTop News by Mihai Prodan - mai 28, 2021 0 125

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut azi la 0,61 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, orașul cu cele mai multe infecții depistate din județ, care la rândul său e județul cu cele mai multe infecții depistate din România, de la debutul pandemiei până în prezent.
În ultimele două săptămâni în Cluj-Napoca au fost depistate peste două sute de infecții cu coronavirus, mai exact 207, adică puțin sub jumătate din totalul infecțiilor depistate în acest interval în întreg județul, de 463 cazuri. Rata de infectare e azi la același nivel cu cea înregistrată la nivelul județului, 0,61 cazuri la mie, în condițiile în care zilnic, în ultimele săptămâni, în Cluj-Napoca rata de infectare a fost peste media județeană.

Să mai spunem că nu mai puțin de 27 de comune din Cluj raportează azi o incidență a infecției cu coronavirus de zero cazuri la mia de locuitori.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.