Închide

Spitalul Foișor: Florin Piersic este conștient și cooperant după operație. Starea sa de sănătate este „ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă”

Sănătate by Actual de Cluj - mai 10, 2024 0 80

Spitalul Foișor a anunțat, într-un comunicat de presă, că starea de sănătate a lui Florin Piersic este „ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă”.

”În urma evaluării din această dimineață, starea de sănătate a domnului Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă. Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore, în prima zi postoperator parametrii biologici legați de inflamație s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur”, a anunțat spitalul Foișor, conform g4media.ro.

Marele actor Florin Piersic este conștient și cooperează cu echipa medicală care îl monitorizează în continuare după operația de joi, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Florin Piersic a fost operat pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi.

Spitalul Foișor a anunțat joi că actorul a fost operat în regim de urgență, având în vedere starea sa gravă, iar în prezent actorul se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă.

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență. A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secția ATI, în stare stabilă”, a anunțat ieri  spitalul din București.

Actorul fusese transferat în această săptămână de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la Institutul „Matei Balş”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu