Închide

Sold out la FED Cup! Meciul României cu Elveția se va juca cu Sala Polivalentă plină

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 17, 2018 0 388

România va juca în weekend cu Elveția în Cupa Federațiilor, iar clujenii s-au înghesuit din nou să le susțină pe fetele noastre.

Ca și la precedenta partidă din competiție, împotriva Canadei, Sala Polivalentă va fi arhiplină la ora meciurilor. Simona Halep, Sorana Cârstea, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost alese pentru acest joc, iar publicul s-a grăbit să-și cumpere bilete, astfel că, până la această oră s-au vândut 8000 de tichete, atât cât poate găzdui Sala Polivalentă.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

În primul tur al Grupei Mondiale II, la 10-11 februarie, România a învins Canada cu 3-1  la Cluj, în timp ce Elveţia a fost învinsă de Cehia cu 3-1 în Grupa Mondială.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare