Închide

Șoferul unui microbuz de transport elevi, depistat beat la volan în drum spre școală, la amiază. „Sunt oameni care nu înțeleg că au pe mână destinul unor oameni”

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 04, 2019 1 129

Șoferul unui microbuz de transport elevi a fost depistat beat la volan de către polițiști și încălțat cu o amendă usturătoare, 1.305 lei, și suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru trei luni.

S-a întâmplat chiar azi la amiază, când polițiștii din Dej au constatat că șoferul microbuzului școlar din Vad, un bărbat de 41 de ani din localitate, se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost depistat în timp ce conducea microbuzul școlar pe drumul județean 109 E, în localitatea Vad, în drum spre școală, de unde urma să transporte elevii de la cursuri înapoi acasă. Din fericire în momentul în care șoferul a fost controlat de polițiști acesta era singur în microbuz. „Sunt oameni care nu înțeleg că au pe mână destinul unor oameni și nu înțeleg care sunt urmările”, spune un polițist pentru actualdecluj.ro.

  • Un comentariu

    1. Responsabil in aceeași măsură este administrația locală, primăria, care l-a angajat pe acest domn „bolnav”. Evident că din perspectiva calității recrutarii multe instituții au probleme grave a identifica corect candidații potriviți pentru roluri extrem de importante.

    Scrie un comentariu

    Articole similare