Închide

Șoferul care a omorât un bărbat pe cel mai periculos drum din Cluj, arestat preventiv. A ascuns cu sânge rece urmele faptei

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 19, 2018 0 351

Șoferul care a omorât un bărbat pe cel mai periculos drum din Cluj, l-a scos de pe drum și s-a făcut nevăzut, apoi la câteva zile s-a prezentat la Poliție ca să-și recunoască fapta, a fost arestat preventiv ieri de către magistrați.

La terminarea audierilor, sâmbătă noapte, bărbatul a fost reținut 24 de ore iar la expirarea perioadei a fost dus la instanța Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, propunere însușită ieri de magistrați. Acesta are acum dosar penal pentru patru infracțiuni – nu doar pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, dar și pentru repararea mașinii fără autorizație și ștergerea urmelor accidentului. Anchetatorii spun că erau oricum foarte aproape de a-l prinde pe autor, chiar dacă acesta s-a predat la Poliție, deoarece la fața locului a rămas oglinda mașinii.

Autorul uciderii din culpă, de profesie distribuitor, s-a predat sâmbătă la Poliție și și-a recunoscut fapta, dar polițiștii au constatat că acesta, după ce a lovit bărbatul și l-a tras la marginea drumului, și-a continuat deplasarea și la un moment dat și-a șters mașina de sânge și ulterior și-a înlocuit oglinda mașinii.

Amintim, cadavrul unui bărbat a fost găsit săptămâna trecută pe marginea drumului, în comuna Gilău, lângă cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, în jurul orei 4 dimineața, în afara părții carosabile, dar pe acostamentul consolidat al drumului. Victima avea 66 de ani și era domiciliată în Mărișel.

Citește și:

UPDATE Cel care ar fi ucis un om pe cel mai periculos drum din Cluj în urmă cu două zile s-a predat Poliției

Nici un comentariu

Scrie un comentariu