Închide

Meteorologii: ninsoarea de azi – excepție, revin temperaturile de până la 9 grade

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 19, 2018 0 202

Prima ninsoare din sezon nu ține mult: din această noapte temperatura crește din nou, căci media perioadei e oricum de până la 10 grade, spun meteorologii.

actualdecluj.ro a vorbit cu meteorologul Narcis Maier, șeful Serviciului Prognoză al Centrului Meteorologic Transilvania, în contextul acestei prime ninsori din acest sezon, ca să-l întrebăm dacă ne putem aștepta la vreme comparabilă în următoarea perioadă, dar acesta spune că din această noapte temperaturile cresc din nou. „Ne așteptăm să se încălzească, de noaptea asta intrăm într-un proces de încălzire ușoară, precipitațiile se transformă treptat în lapoviță și ploaie și va apărea din nou ceața pe văi. Temperaturile la noapte vor fi pozitive iar mâine se vor apropia de 8-9 grade, dar e de așteptat să avem în unele locuri și ghețuș, să înghețe apa mai ales în zonele de munte, dar nu excludem nici zonele joase. Vom avea și câteva nopți senine și atunci temperatura va scădea destul de bine față de maxime, vor coborî sub -3, miercuri – joi”.

Concluzia sa – „față de ce am avut zilele anterioare, ne vom apropia de normalul acestei perioade, care ar fi în jur de 9-10 grade, minima 1 grad”.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu