Închide

UPDATE Cel care ar fi ucis un om pe cel mai periculos drum din Cluj în urmă cu două zile s-a predat Poliției

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 17, 2018 0 340

Polițiștii din Cluj au un suspect în cazul persoanei găsite moarte pe marginea drumului pe cel mai periculos drum din Cluj, în urmă cu câteva zile. Presupusul autor al uciderii s-a prezentat în această după-masă la Poliție.
„În aceste momente este audiat un bărbat de 42 de ani din Agârbiciu, care ar fi fost implicat în accidentul soldat cu decesul unei persoane”, spun polițiștii.

Amintim, cadavrul unui bărbat a fost găsit în urmă cu două zile pe marginea drumului, în comuna Gilău, lângă cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, în jurul orei 4 dimineața, în afara părții carosabile, dar pe acostamentul consolidat al drumului. „Există indicii clare că bărbatul decedat a fost victima unui accident rutier”, transmiteau polițiștii în urmă cu două zile. Victima avea 66 de ani și era domiciliată în Mărișel.

UPDATE Aseară, la terminarea audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Serviciul Rutier Cluj, care i-au deschis dosar penal pentru ucidere din culp[, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției și ștergerea urmelor accidentului și nerespectarea atribuțiilor privind efectuarea reparațiilor. La expirarea perioadei de reținere bărbatul va fi prezentat magistraților.

Bărbat ucis pe cel mai periculos drum din Cluj, tras pe marginea drumului, autorul s-a făcut nevăzut. Filtre pe principalele drumuri din Cluj

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare