Închide

Bărbat ucis pe cel mai periculos drum din Cluj, tras pe marginea drumului, autorul s-a făcut nevăzut. Filtre pe principalele drumuri din Cluj

ActualitateTop News by Mihai Prodan - nov. 15, 2018 0 574

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în această noapte pe marginea drumului, în comuna Gilău, lângă cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60. Polițiștii suspectează că acesta a fost ucis într-un accident rutier și fac cercetări ca să afle autorul.
Cadavrul bărbatului a fost găsit pe DN1E60 în jurul orei 4 dimineața, în afara părții carosabile, dar pe acostamentul consolidat al drumului. „Există indicii clare că bărbatul decedat a fost victima unui accident rutier”, spun aceștia. Cercetările au loc sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Cluj, împreună cu polițiștii, care cer publicului care poate oferi informații utile în acest caz să sune la numărul de urgență 112. Pe principalele drumuri din județ au fost instituite filtre iar polițiștii verifică mașinile ca să afle dacă vreuna are legătură cu accidentul. „Sunt foarte mulți polițiști mobilizați în activități pentru identificarea și depistarea șoferului”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Pompaș. Victima are 66 de ani și e domiciliată în Mărișel.

  • author photo two

    Mihai Prodan

    Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu