Închide

Situație ciudată pe tronsonul Autostrăzii Transilvania Gilău – Nădășel: lipsește un pod peste someș

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 23, 2015 0 513

Situație ciudată pe „ciotul” de autostradă Transilvania care ar urma să lege Clujul de Zalău: pe tronsonul Gilău – Nădășel, ce ar trebui să fie gata în aprilie anul viitor, un pod peste Someș a rămas în aer, cu lucrările neîncepute și procedura de licitație blocată.

„Există probabilitatea să existe un decalaj”, a recunoscut directorul Companiei de Autostrăzi, Narcis Neaga într-un interviu HotNews.ro
Victor Cozmei: 8,7 km de autostradă aflată în lucru de lângă Cluj Napoca, vorbim de tronsonul Gilău – Nădășel, se află în stadiu avansat de execuție. Dar lipsește un pod peste Someș.


Narcis Neaga: Podul a fost licitat, nu a existat nici o ofertă conformă. Noi am vrut să anulăm procedura. S-a contestat la CNSC. Așteptăm decizia.

Victor Cozmei: Vom fi in situatia in care sa avem acel lot de autostrada gata si acel pod dintre cele doua tronsoane functionale sa lipseasca?

Nacis Neaga: Daca decizia CNSC va intarzia, exista probabilitatea sa existe un decalaj. Daca nu se accentueaza foarte mult, decalajul va fi minim. E o problema care a pornit din Bechtel… Nu a pornit de la noi. Noi am observat-o si am incercat s-o rezolvam

Victor Cozmei: Dar e o problema care ne preseaza acum. e in curtea dvs sa o rezolvati.

Narcis Neaga: Vă dați seama că dacă nu se rezilia contractul cu Bechtel așa se trata problema.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare