Închide

Sindicaliştii din Muzeul Naţional de Artă al României acuză un management defectuos al clujeanului Călin Stegerean: Drepturi salariale nerespectate, posturi vacante blocate, sporuri calculate „ordinar”

Cultură by Actual de Cluj - iul. 05, 2021 0 147

Actualul manager al MNAR, Călin Stegerean, a fost repus în funcţie de Ministerul Culturii prin Ordinul Ministrului Culturii nr.442 din 06.05.2021 ca urmare a contestării în instanţă a deciziei de privind rezultatul evaluării activităţii de management, fiind evaluat cu un punctaj de 6,25, consecinţa fiind încetarea contractului de management, conform news.ro.

Sindicaliştii semnalează o contradicţie în acţiunile Ministerului Culturii cu privire la mandatul lui Călin Stegerean: „Ceea ce este de neînţeles este faptul că, Ministerul Culturii încheie un act adiţional pentru prelungirea contractului de management nr. 65/2016 până în anul 2025. Ori, dacă Ministerul Culturii îşi menţine poziţia formulată în instanţă (recurs, n.r) dar şi în ceea ce priveşte managementul defectuos de ce nu a încetat contractul de management la termen?”.

Scandalul de la Muzeul Național de Artă, după punerea la conducerea sa a clujeanului Călin Stegerean, e vechi de ani de zile. Câteva exemple:

Scandal la Muzeul Național de Artă, concursul la șefie e câștigat de un clujean, fosta directoare în funcție de 22 ani amenință cu anchetă DNA

Războiul pentru șefia Muzeului Național de Artă, condus o vreme de un clujean, continuă: nota 6.10 a fost una „generoasă”, Stegerean amenință cu proces

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare