Închide

Simona Halep, regină la Wimbledon! A zdrobit-o în finală pe Serena Williams

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 13, 2019 1 145

Simona Halep a câștigat ceea ce n-a putut nici un român la simplu: Wimbledonul. Sportiva din România a făcut un meci perfect în fața lui Serena Williams, cea care o bătuse de 9 ori în ultimele 10 partide directe.

A fost ziua lui Halep, care a început în forță partida, neașteptat de bine, cu două breakuri rapide. Jocul Simonei a fost la cele mai înalte cote și și-a adjudecat primul set cu 6-2. Setul al doilea a început foarte echilibrat, dar jocul româncei a fost fără greșeală. Williams și-a pierdut răbdarea, iar Halep a zburat spre un nou neverosimil 6-2.

„Am jucat cel mai bun tenis al meu dintotdeauna. Nu mi-am dat seama ce fac, unde sunt și parcă nici acum nu-mi vine să cred ce am reușit. Am vrut să fiu agresivă și mi-a ieșit tot ce mi-a zis echipa mea. Trebuia să nu fac pasul în spate, fiindcă Serena e foarte puternică. Am contracarat cu forță. Nu credeam că voi câștiga, nu m-am gândit la asta, m-am concentrat doar pe jocul meu și mi-a ieșit. Le mulțumesc tuturor românilor mei care m-au susținut, le mulțumesc din suflet”, au fost primele cuvinte ale noii campioane de la Wimbledon.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Un comentariu

  1. Multumesc Simonei! Am avut inspiratia sa pariez pe victoria ei! Super bet!Primul din viata mea! Norocul incepatorului….Sarut mana pentru masa Simona!

  Scrie un comentariu

  Articole similare