Închide

Simona Halep, regină la Wimbledon! A zdrobit-o în finală pe Serena Williams

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 13, 2019 1 155

Simona Halep a câștigat ceea ce n-a putut nici un român la simplu: Wimbledonul. Sportiva din România a făcut un meci perfect în fața lui Serena Williams, cea care o bătuse de 9 ori în ultimele 10 partide directe.

A fost ziua lui Halep, care a început în forță partida, neașteptat de bine, cu două breakuri rapide. Jocul Simonei a fost la cele mai înalte cote și și-a adjudecat primul set cu 6-2. Setul al doilea a început foarte echilibrat, dar jocul româncei a fost fără greșeală. Williams și-a pierdut răbdarea, iar Halep a zburat spre un nou neverosimil 6-2.

„Am jucat cel mai bun tenis al meu dintotdeauna. Nu mi-am dat seama ce fac, unde sunt și parcă nici acum nu-mi vine să cred ce am reușit. Am vrut să fiu agresivă și mi-a ieșit tot ce mi-a zis echipa mea. Trebuia să nu fac pasul în spate, fiindcă Serena e foarte puternică. Am contracarat cu forță. Nu credeam că voi câștiga, nu m-am gândit la asta, m-am concentrat doar pe jocul meu și mi-a ieșit. Le mulțumesc tuturor românilor mei care m-au susținut, le mulțumesc din suflet”, au fost primele cuvinte ale noii campioane de la Wimbledon.

Un comentariu

  1. Multumesc Simonei! Am avut inspiratia sa pariez pe victoria ei! Super bet!Primul din viata mea! Norocul incepatorului….Sarut mana pentru masa Simona!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.