Închide

Și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - nov. 04, 2015 0 187

După ce premierul Victor Ponta și-a anunțat demisia, a venit rândul primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să o facă. Piedone a explicat că își asumă vina morală cu privire la tragedia petrecută în Clubul Colectiv din București. În ce privește vina legală, să se pronunțe justiția – a cerut el.

„După toate reacțiile din ultimele zile, după emoția și furia total justificate și exprimate în spațiul public în căutarea vinovaților, după miting-ul de ieri din Capitală în care mii de bucureșteni mi-au cerut demisia, am avut timp să reflectez și am ajuns la următoarea concluzie: Îmi prezint astăzi demisia de Primar al Sectorului 4, în semn de respect față de victimele tragediei și sper că vidul legislativ și carențele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcționar, până la cel mai înalt for legislativ. Poate că atunci când mii de oameni ies în strada să-ți ceară să pleci și alte mii cer același lucru pe rețelele de socializare, e bine, uneori, să asculți”, a declarat Piedone.

Piedone face parte din formațiunea politică UNPR, condusă de Gabriel Oprea. El le-a mulțumit cetățenilor din Sectorul 4 că i-au acordat voturile lor, cerându-și totodată iertare: „Condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere și sănătate celor care se luptă în aceste clipe pentru viață. De asemenea, vreau să îmi exprim părerea de rău pentru reacțiile din primele clipe de după tragedie. Îmi dau seama acum că nu era momentul cel mai potrivit să vorbesc despre acte. Mărturisesc însă că motivul pentru care am făcut-o nu a fost pentru ca să îmi salvez pielea, ci dorința de a clarifica lucrurile cât mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care deținea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competențelor Primăriei Sectorului 4″.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare