Închide

Șefi Electrica Bihor, abonați la furat de curent, prinși de echipa de control din Cluj. Au vile în localități defavorizate, cu reduceri de tarif

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 29, 2023 0 714

Corpul de control din Cluj al Electrica Distribuţie a descins la casele unor angajaţi din Bihor şi la pensiunea fostului director general, Nicolae Coroiu, condamnat definitiv la închisoare pentru fapte de corupţie.

Descinderile s-au făcut ca urmare a unei sesizări anonime, iar cele trei persoane verificate au ca numitor comun faptul că sunt rude: unul dintre angajaţi e văr, iar cel de-al doilea este nepot de-al lui Coroiu.

Prima oprire a echipei din Cluj a fost la inginerul Dorin Petriş, şeful de echipă din zona Beiuş al Departamentului de Operaţiuni Reţea al Electrica Distribuţie Oradea, structura care controlează contoarele clienţilor companiei.

Potrivit sesizării transmise la Cluj, acesta îşi modificase instalaţia electrică a vilei personale din satul Seghişte, comuna Lunca, în aşa fel încât înregistra un consum infim, de 40 kwh lunar, în condiţiile în care vila cu etaj era încălzită cu centrală electrică, arată cotidianul Adevărul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu