Închide

Macklemore, Iggy Pop, Chemical Brothers și George Ezra sunt pe afișul ediției din acest an a unuia dintre cele mai mari festivaluri din România, Electric Castle din Cluj; organizatorii au anunțat azi line up-ul complet

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 29, 2023 0 420

Macklemore, Iggy Pop, Chemical Brothers și George Ezra sunt pe afișul ediției din acest an a unuia dintre cele mai mari festivaluri din România, Electric Castle din Cluj; organizatorii au anunțat azi line up-ul complet.

Doar patru luni până la debutul celei de-a noua ediții a festivalului organizat la castelul Banffy din Bonțida, în Cluj; organizatorii Electric Castle au anunțat azi line up-ul complet, cu Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx și Peggy Gou în cap de afiș, plus alți peste trei sute de artiști în program.

La primul său concert în România, Macklemore vine cu un album proaspăt lansat și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani. ”Punk cu Iggy Pop, post-rock cu Sigur Ros, folk pop cu George Ezra și trip-hop cu Morcheeba. Muzica live sună perfect pe Main Stage la Electric Castle odată cu confirmarea uneia dintre cele mai bune trupe trip-hop din toate timpurile. După zeceani, Morcheeba revine la castel, la fel de relevantă și de carismatică, cu un setlist ce include hit-uri precum „The Sea” sau „Part of the process” dar și materiale de pe Blackest Blue, albumul lansat anul trecut”, arată organizatorii. ”Se anunță o ediție foarte interesantă și pentru fanii rap și trap. Confirmarea lui Yung Lean în line-up este completată de cei mai buni artiști români din aceste zone muzicale, Ian, Oscar, Șatra BENZ, Specii și Bitză, Nane, Rava, Marko Glass X Bucovia, Lil Cagula și Macanache”.

De azi s-au pus în vânzare biletele de o zi la festival, la 55 de euro plus taxe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu