Închide

Secția de Chirurgie și Ortopedie a Spitalului de Copii a fost modernizată

ActualitateSănătateSocial by Actual de Cluj - mart. 14, 2019 0 264

O investiție de aproximativ 31.000 de euro a stat la baza modernizării Secției de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, din cadrul Spitalului Județean de Urgență pentru Copii. Banii au fost adunați cu sprijinul Asociației Lions Club Hope, iar la lucrările de modernizare și-au adus contribuția și câțiva tineri voluntari.

Reabilitarea secției spitalicești a constat în înlocuirea gresiei și acoperirea pereților cu tarkett. De asemenea, s-au înlocuit obiectele sanitare, atât din interiorul grupurilor sanitare, cât și din saloane, au fost înlocuite becurile cu unele colorate și au fost pictați pereții de către tineri vountari.

Șeful Secției de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, dr. Horațiu Gocan, s-a declarat mulțumit de modul în care s-au realizat lucrările de investiție: “Sperăm că prin reabilitarea secției vom reuși să alinăm suferințele micilor noștri pacienți, oferindu-le condițiile hoteliere necesare pentru o însănătoșire grabnică”, a spus acesta.

 

Vicepreședintele Lions Club Internațional, Jung Yul Choi, a explicat că rolul asociației organizației pe care o conduce este acela de a-i sprijini pe copiii bolnavi de cancer și diabet, precum și pe cei cu probleme locomotorii și malformații patologice. “Sunt foarte mulțumit de ceea ce s-a realizat la acest spital și sper că vom continua și cu alte proiecte similare” a comentat acesta.

Asociația Lions Club Hope se ocupă de proiecte umanitare care au ca scop îmbunătăţirea situaţiei persoanelor defavorizate și dezvoltarea continuă a comunităţilor.

 

Text și foto de: Diana Vișinescu

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu