Închide

Avem un nou spital privat la Cluj, Monza-Ares

ActualitateSănătateSocial by Actual de Cluj - mart. 15, 2019 0 1127

Spitalul privat de cardiologie Monza-Ares și-a deschis porțile la Cluj Napoca. Printre primii medici cooptați în cadrul acestui spital se numără dr. Ștefan Moț, prof. dr. Radu Căpâlneanu, dr. Adela Șerban, dr. Horia Roșianu, dr. Călin Homorodean, dr. Marius Andronache și dr. Radu Roșu.

Spitalul are o suprafață de 2500 de metri pătrați, se imparte pe trei niveluri şi are în prezent două săli de angiografie unde se poate efectua toată gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, boli structurale, precum și pentru afecțiuni vasculare neurologice sau periferice. De asemenea, există și cinci rezerve cu câte două paturi și opt cabinete medicale pentru consultații clinice. Investiția s-a ridicat la 7 milioane de euro.

„Noi credem foarte mult în supraspecializare. La Cluj am realizat cel de-al doilea spital de Cardiologie, spital regional de care aveam nevoie în rețeaua noastră. În momentul acesta, în Constanţa raportăm peste 1500 de vieţi salvate în regim de urgenţă. Piteşti va fi următorul nostru punct. Logica noastră este să mergem noi către pacient, să fie la el acasă, cu o echipă medicală pregătită în domeniu, pentru că este destul de complicată relaţia cu un medic dacă nu te întâlneşti cu el, dacă nu este la tine în oraş. Încă suntem sub media europenă în România la numărul de intervenţii efectuate pe cap de locuitor”, a declarat directorul operaţional  al Spitalului Monza-Ares din Cluj, Iulian Pleşcan.

Text realizat de Bianca Vilt

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare