Închide

Se vând bilete pentru partida România-Belgia, de la Cluj

Sport by Catalin Suciu - oct. 30, 2018 0 205

FRF a pus în vânzare biletele pentru meciul amical România U21 – Belgia U21, programat pentru 15 noiembrie, pe stadionul campioanei CFR Cluj. Preţul general pentru suporteri este de zece lei, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Ţara Galilor, disputat tot în Gruia.

Biletele sunt disponibile online începând de luni, 29 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate).

Tichetele sunt disponibile numai prin opţiunea Print-at-home, prin care suporterii îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Naționala de tineret s-a calificat la Campionatul European care se va disputa în Italia, în luna iunie a anului viitor. Belgia este, de asemenea, calificată la competiție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.