Închide

Se umple Sala Polivalentă! România joacă un meci decisiv cu Serbia la handbal feminin

Sport by Catalin Suciu - iun. 08, 2015 1 507

Naționala României întâlnește reprezentativa Serbiei în meciul retur din cadrul playoff-ului de calificare la Campionatul Mondial din Danemarca.

Sâmbătă, tricolorele au făcut un pas mare spre calificare, impunându-se în Serbia cu 32-26, urmând ca returul să se desfășoare în Sala Polivalentă din Cluj, pe 13 iunie. Până la această oră, organizatorii au anunțat că s-au vândut în jur de 6000 de bilete. Astfel, există șanse însemnate ca returul să se desfășoare cu casa închisă.

Nu ar fi pentru prima dată când Sala Polivalentă s-ar umple. La Trofeul Carpați, care s-a disputat tot în acest an în Cluj, România a jucat cu Brazilia în fața a 7000 de spectatori.

Federația Română de Handbal a anuțat prețul la bilete, acestea variind între 10 și 30 de lei, în funcție de sectorul ales. Copiii cu vârsta sub 12 ani pot intra cu tichete în valoare de 5 lei. Pentru rezervări se poate accesa eventim.ro.
Câştigătoarea urmează să se califice la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Danemarca, în perioada 5-20 decembrie.

CITEȘTE ȘI  SPECIAL Ziua în care am învins campioana mondială la Cluj

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.