Închide

Se repară pasajul denivelat dintre gara și autogară

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - dec. 30, 2016 0 576

Primăria a comandat o expertiză pentru pasajul denivelat de pe strada Locomotivei, intenția fiind de a-l repara. Contractul este estimat la peste 120.000 de lei și realizarea proiectului tehnic, dar și asigurarea asistenței pe durata lucrărilor de modernizare.
Licitația este programată la începutul anului următor, pe 12 ianuarie când este data limită de depunere a ofertelor. Criteriul de adjudecare este prețul cel mai scăzut. În urma licitației administrația vrea să angajeze o firmă care să expertizeze starea pasajului care leagă gara de autogara din Cluj-Napoca și să propună un grafic eșalonat pentru repararea acestuia, dar și să facă evaluările de costuri pe care respectivele lucrări le implică.
Ce vrea să obțină primăria pentru pasajul dintre gară și autogară
sursa: primariaclujnapoca.ro

sursa: primariaclujnapoca.ro

Cel mai probabil intervențiile de modernizare efectivă a pasajului vor fi făcute abia în 2018. Mai ales că în 2017 primăria și-a asumat o serie de alte modernizări ale unor poduri din oraș: Porțelanului, Garibaldi sau Fabricii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare