Închide

Se reface drumul turistic ce leagă stațiunea turistică Băișoara de pârtia de ski Buscat, are peste 11 kilometri, costă aproape un milion de euro

Administrație by Actual de Cluj - dec. 10, 2021 0 173

Se reface drumul turistic ce leagă stațiunea turistică Băișoara de pârtia de ski Buscat, are peste 11 kilometri, costă aproape un milion de euro.

Execuția lucrărilor a fost scoasă la licitație în sistemul electronic de achiziții publice, de către Consiliul Județean, instituția responsabilă de întreținerea drumului. ”Necesitatea lucrărilor a fost determinată de starea avansată de degradare a drumului, cauzată de ploile abundente și viiturile repetate înregistrate în zonă. Operațiunile de refacere vizează un sector de 11,3 kilometri, cel care leagă Stațiunea Băișoara de pârtia de schi Buscat”, arată instituția. E un sector foarte solicitat de turişti și de iubitorii sporturilor de iarnă, mai ales în sezonul rece, datorită atracţiilor din zona staţiunii Băişoara şi a pârtiei de schi de la Buscat.

Câștigătorul lucrărilor va fi desemnat după înscrierile care se încheie în 28 decembrie, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai mic. Lucrarea a fost estimată la 3,8 milioane de lei plus TVA, adică aproape un milion de euro, și ar urma să fie executată în nouă luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu