Închide

Se oprește traficul greu pe două drumuri județene care tranzitează comuna Mica

Administrație by Actual de Cluj - feb. 10, 2022 0 75

Se oprește traficul greu pe două drumuri județene care tranzitează comuna Mica.

E vorba de DJ 172F și DJ 161D, care tranzitează comuna Mica, după ce de marți se reia circulația pe podul de peste Someș situat pe DN 1C, anunță Consiliul Județean.

Urmare a restricționărilor de trafic de pe drumul național DN 1C, mai exact podul de la ieșirea din municipiul Dej înspre județul Bistrița-Năsăud, astăzi Consiliul Județean a cerut Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, în regim de urgență, oprirea traficului greu pe cele două drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Cluj, respectiv DJ 172F și DJ 161D, și ridicarea restricțiilor de tonaj de pe DN 1C. Totodată se ridică restricțiile de tonaj de pe drumul național 1 C, podul peste Someș. ”Ca atare, traficul greu va reveni pe acest drum și va înceta pe cele două drumuri județene afectate, folosite ca rută alternativă”, arată Consiliul Județean.

Drept urmare, începând de săptămâna viitoare, respectiv de marți, se va relua traficul pe DN 1C, podul peste râul Someș, circulația revenind la normal și pe cele două drumuri județene care tranzitează comuna Mica. Totodată, cele două drumuri județene afectate din cauza traficului greu urmează a fi reabilitate și readuse în condiții optime de circulație. Anterior deciziei de deviere a traficului acestea s-au prezentat în bune condiții, problemele fiind cauzate de camioanele de mare tonaj care au tranzitat zona, a precizat instituția.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu