Închide

Se naște o nouă „gașcă nebună” în fotbalul românesc? „Asta-i șansa acestor copii. Ei vor doar să joace fotbal!”

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 31, 2015 1 1456

Universitatea Cluj s-a reunit cu o echipă alcătuită doar din jucători foarte tineri, fotbaliști crescuți la club și care au fost împrumutați în sezonul trecut în ligile inferioare. “Este calitate la ei, este și dorință”, povestește antrenorul Marius Popescu.

Dar poate fi asta o nouă “gașcă nebună” în fotbalul românesc, după modelul Sportul Studențesc? “Suntem încă la început, de ei depinde totul. Eu îi cunosc foarte bine pe toți, am lucrat cu ei și înainte și știu de ce sunt în stare. Am mare încredere în acești copii. Asta-i șansa lor, eu le reamintesc în fiecare zi lucrul ăsta. Ei vor să joace fotbal, gândul lor este aici și asta mă bucură. Și eu când am început să cochetez cu fotbalul mare, așa am prins, o șansă similară. Mi s-a dat încredere și-am ajuns să joc la un anumit nivel. Așteptăm meciurile de verificare, tonusul este bun, toți sunt concentrați pe ce au de făcut, pe fotbal”, a mai spus Popescu pentru actualdecluj.ro.

Iar primul test al noii Universități este programat mâine (1 august) în Florești, cu Unirea. Partida se va disputa de la ora 10:00.

“U”, vicecampioană națională la juniori: „Am câștigat o generație mare de jucători”

“U” se întoarce la origini. Echipa devine sută la sută românească și va fi alcătuită din juniori crescuți de club. Lotul chemat la reunire

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Scrie un comentariu

    Articole similare