Închide

“U” se întoarce la origini. Echipa devine sută la sută românească și va fi alcătuită din juniori crescuți de club. Lotul chemat la reunire

Sport by Catalin Suciu - iul. 27, 2015 0 3395

Universitatea are programată astăzi (ora 17:00) reunirea lotului, iar primul antrenament va fi condusă de Marius Popescu și Szilagyi Zsolt. Adrian Falub, Marius Șuller și Cristi Pojar au încetat colaborarea cu “U” Cluj din cauza problemelor financiare de la club.

„Şepcile roşii” vor efectua primul antrenament al verii sub conducerea unui staff cu sânge „alb-negru”: Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi.

„În ciuda problemelor financiare cu care ne confruntăm, Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi au acceptat această provocare, iar azi se vor apuca de treabă. Sperăm ca şi actele să fie semnate în cel mai scurt timp. Ne dorim foarte mult să-l avem lângă noi, în continuare, şi pe Cristi Pojar. Spiritul său se potriveşte perfect provocărilor care ne aşteaptă. Le mulţumesc tuturor pentru ataşament şi sprijin”, a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului , potrivit site-ului oficial universitateacluj.ro.

„Studenţii” se vor pregăti, într-o primă fază, pe plan local, urmând ca programul să fie anunţat ulterior

Iată lotul Universității care va începe pregătirea:

Portari – Niczuly, Vaida, Țicrea

Fundași – Molnar, Dulap , Mutu, Coc, Crișan, Morar, Manu, Neag, Cordoș

Mijlocași – Tarcea, Boboc, Patrik Popescu, Marian Popescu, Greu, Vescan, Hâmpea, Cândea, Calcan, Kovacs

Atacanți – Schieb, Butean, Ursu

Echipa pe care o poate alinia “U” Cluj în liga a II-a:

Niczuly – F. Cordoș, Neag, Crișan, Dulap – Kovacs,Tarcea- Ursu, Boboc, Calcan – Marvin Schieb
Dintre aceștia, mulți au fost convocați la naționalele juniori ale României, iar câțiva sunt în vederile lui Cristi Dulca, antrenorul de la U21. Niczuly a evoluat în ultimul sezon la Unirea Târlungeni, în liga a II-a și a fost unul dintre cei mai buni portari ai seriei, ajungând și pe lista echipei naționale de tineret. Neag a avut mai multe convocări, Robert Boboc la fel, Crișan a fost și el testat la U21 de fostul antrenor Mihai Teja. Kovacs și Calcan au bifat deja numeroase prezențe în Liga 1 , în timp ce Marvin Schieb (18 ani) e considerat unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din România.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu