Închide

Se mai deschide o piață volantă cu legume și fructe direct de la producători, în Cluj

Administrație by Actual de Cluj - iul. 13, 2020 0 330

Piață volantă de legume și fructe direct de la producători și în cartierul Grigorescu, după cele deschise pe platoul Sălii Sporturilor și în cartierul Gheorgheni.

Piața volantă din cartierul Grigorescu se redeschide mâine, pe strada Sigismund Toduță – aceasta va fi deschisă în fiecare marți între orele 15 și 19, dar, având în vedere pandemia de coronavirus, cu anumite condiții: maxim 60 de persoane în incintă, cel mul 40 de producători și delimitarea spațiului în care va fi organizată piața, cu separarea și semnalizarea circuitelor de intrare și ieșire. Piața va fi dotată cu patru dispensere cu dezinfectant. În plus producătorii trebuie să poarte echipament de protecție, adică măști și mănuși, și trebuie să-și amplaseze standurile cu marfă la cel puțin trei metri unele de celelalte. Și clienții au obligații: purtarea obligatorie a măștilor, respectarea circuitelor de intrare și ieșire, distnațare socială, cel puțin o jumătate de metru față de standurile de vânzare și interzicerea atingerii mărfii, aceasta fiind servită de producători.

Din piețele volante clujenii au posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare