Închide

Se lansează Untold Dubai cu un show de pe Burj Khalifa, marca Armin van Buuren, prestație care doboară două recorduri mondiale/Reprezentația de pe cea mai înaltă clădire din lume e disponibilă pe canalul de YouTube al DJ-ului

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 16, 2023 0 383

Untold Dubai se lansează cu un show exclusiv realizat de Armin van Buuren pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, prestație firmată și disponibilă pentru fani pe canalul de YouTube al DJ-ului, de miercuri, 16 august, începând cu ora 18.00. Prin această reprezentație s-au doborâr două recorduri mondiale: primul set realizat la cea mai mare înălțime și folosirea celui mai mare ecran LED din lume, după cum arată organizatorii.

Primul mega festival din orașul viitorului, Dubai, va avea loc în februarie 2024, iar fanii se pot înregistra pe untold.com/dubai pentru primele abonamente, care vor fi scoase la vânzare în curând. Festivalul va avea loc ]n cadrul Expo City Dubai. Pentru lansarea Untold Dubai, organizatorii, împreună cu DJ-ul numărul 1 al muzicii trance din întreaga lume, Armin van Buuren, au creat acest show exclusiv de pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe planetă. Aflat de 21 de ani la rând în lista primilor cinci DJ-i ai lumii, votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii în muzica electronică și DJ-ul numărul 1 al stilului trance, Armin van Buuren a mixat la etajul 149 al impresionantei clădiri Burj Khalifa și, alături de echipa Untold, a creat un moment memorabil, care va rămâne în istoria muzicii, după cum au informat organizatorii.

ARMIN VAN BUUREN ȘI ORGANIZATORII UNTOLD, FILMĂRI SPECTACULOASE ÎN DEȘERT ȘI PE BURJ KHALIFA, CEA MAI ÎNALTĂ CLĂDIRE DIN LUME

Potrivit acestora, filmarea acestui show a fost cu adevărat spectaculoasă și o muncă extraordinară pentru întreaga echipă implicată în realizarea acestui proiect
unic în lume. Echipe din mai multe țări au lucrat pentru realizarea filmărilor impresionante din deșert și de pe cea mai înaltă clădire din lume.
Echipa video a filmat 20 de TerraBytes cu 18 camere video 4K. 10 camere au surprins imagini incredibile de pe faimoasa clădire Burj Khalifa, iar 8 camere au filmat deșertul în lumina de aur a apusului. 4 drone au zburat la peste 830 de metri înălțime și au înregistrat imagini care îți taie răsuflarea și îți arată splendoarea lumii și cel mai tare show realizat vreodată pe întreaga planetă cu un DJ.
Setul istoric are 41 de minute, este o capodoperă muzicală și cinematografică, și arată măiestria artistului Armin van Buuren și viziunea creatorilor Untold. Olandezul are o relație specială cu organizatorii Untold, festivalul din Cluj-Napoca și noul mega festival din Dubai, al cărui ambasador este.

„Timp de 41 de minute, fanii pot trăi o călătorie muzicală și personală unică, în timp ce urmăresc un spectacol al muzicii, al jocurilor de lumini, lasere și proiecții pe cea mai înaltă clădire din lume și pe cel mai mare ecran LED folosit vreodată în vreun show. Armin van Buuren și organizatorii Untold au reușit să creeze un moment unic. De la înălțimea uimitoare de pe Burj Khalifa, la șerpuirile nisipului în deșert, la apusul mirobolant și spectacolul naturii în toată splendoarea sa, setul lui Armin van Buuren reprezintă o călătorie uimitoare a muzicii și a vizualului în orașul viitorului și la granița cu cea mai futuristică și inovativă destinație din lume”, au mai transmis organziatorii.

FANII SE POT ÎNREGISTRA PENTRU PRIMELE ABONAMENTE UNTOLD DUBAI 2024

„Colaborarea dintre Untold și Armin van Buuren este un vis împlinit atât pentru organizatorii români, cât și pentru artistul olandez și echipa sa.
Împreună au făcut istorie în epicentrul cultural și al entertainmentului exclusivist din întreaga lume – Dubai.
Experiența echipei UNTOLD a consolidat poziția festivalului de creator de conținut la nivel global, un brand care creează experiențe unice pentru sute de mii de fani din întreaga lume, care după fiecare ediție rămân cu amintiri pentru întreaga viață”, arată echipa Untold.

Setul lui Armin van Buuren pe Burj Khalifa, disponibil de miercuri, 16 august, de la ora 18:00 pe canalul de YouTube al artistului olandez, este noua experiență creată și oferită de organizatorii Untold, de data aceasta în Dubai.
Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională a entertainmentului. Primul mega festival din Emiratele Arabe promite să transforme Expo City Dubai într-o experiență imersivă, în care toate simțurile și trăirile sunt duse la nivelul următor și depășesc orice așteptări.
Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la abonamente early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu