Închide

Se închide circulația pe o arteră din centru

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 19, 2020 0 980

Începând din 20 mai și până în 6 iulie, circulația auto va fi închisă pe strada Emil Isac, între str. Cardinal Iuliu Hossu/G.Barițiu și str. Sindicatelor. Primăria a anunțat că măsura a fost impusă pentru executarea lucrărilor de modernizare a acestei artere.

Simultan cu închiderea circulației pe str.Emil Isac va fi închis și accesul pe str. Alexandru Ciura, a mai anunțat municipalitatea.

Măsura închiderii circulației se va aplica cu excepția riveranilor străzii Constantin Daicoviciu si a celor din zona Pieței Muzeului.

„Pe perioada lucrărilor, traficul rutier general se va devia pe traseul: str.Cardinal Iuliu Hossu- sens giratoriu-str.Sindicatelor- str.Emil Isac.Pentru str. Virgil Fulicea, tronsonul cuprins între str.Emil Isac si str.Paul Chinezu, traseul pe care se va putea asigura accesul este: str. C-tin Daicoviciu- str.Roosevelt-str.Virgil Fulicea (zona înfundată spre str.Emil Isac)- str.Paul Chinezu-str.C-tin Daicoviciu. Pe acest tronson, temporar, parcările vis-a-vis de numerele fără soț se vor desființa pentru a se permite circulația în dublu sens. Rugăm participanții la trafic să respecte reglementările temporare ale circulației și să circule cu prudență în zona șantierului a căror restricții de circulație vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere”, a transmis Primăria.

Șantierul de pe Emil Isac face parte din lucrările de modernizare a pieței Lucia Blaga-Napoca, Republicii (tronson I), Petru Maior, șantier gestionat de firma Diferit.

Primăria a atribuit chiar la finalul lui 2019, cu o zi înainte de a expira valibilitatea ofertelor, contractul de proiectare și execuție pentru transformarea respectivei zone pentru peste 20,5 milioane lei către Diferit. Lucrările au început abia de curând, când municipalitatea a dat ordinul de începere. Conceptul aparține Planwerk. Proiectul este unul cu finanțare din fonduri europene.

Diferit gestionează și alte șantiere ale Primăriei în centrul orașului, dar și cel pentru strada smart Molnar Piuariu, lucrări derulate tot cu fonduri europene de către municipalitate.

Foto: simulare Planwerk

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare