Închide

Se face topul celor mai bune 100 de festivaluri din lume. Unde poți vota pentru UNTOLD

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - mart. 09, 2020 0 152

Fanii festivalului UNTOLD își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ MAG TOP 100 FESTIVALS. Pentru acest an publicația britanică DJ MAG a deschis voturile pentru fanii festivalurilor din întreaga lume, etapă importantă în stabilirea clasamentului final, anunță organziatorii UNTOLD.

În 2019 DJ Mag a lansat un clasament, Top 50 Festivals, dedicat celor mai mari evenimente ale lumii iar UNTOLD a fost poziționat pe locul 8, devansând festivaluri de renume și cu tradiție. Atunci votul a aparținut în totalitate DJ-ilor.

În acest an va fi pentru prima dată când votul fanilor festivalurilor din întrega lume va face diferența.Pentru 2020, 80% din rezultate aparțin celor care se implică în procedura de vot, restul de 20 % aparținând unor DJ incluși în Top 100 DJ Mag.

Fanii pot alege să voteze pentru oricare festival, din oricare colț al lumii – mare, mediu sau mic și e modul în care participanții pot fi parte la cel mai extins poll dedicate industriei muzicii electronice.

Voturile pot fi înregistrate până pe data de 29 aprilie 2020, rezultatele finale urmând să fie anunțate pe data de 26 mai.

Cei din echipa Untold indică fanilro să-și spună părerea despre Untold sau despre celălalt festival pe care îl organizează, Neversea, accesând următorul link: http://bit.ly/DJMagTop100Fest. 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare