Închide

Polițiștii descind pe străzile din Cluj-Napoca, într-o singură noapte verifică 200 de șoferi, amendează aproape 100

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 09, 2020 1 257

Acțiune de amploare a polițiștilor clujeni în noaptea de sâmbătă spre luni, aproape 200 de șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest și 12 dintre ei au rămas fără permis.

În noaptea de sâmbătă spre duminică polițiștii rutieri din Cluj-Napoca, dar și polițiștii locali, au descins pe drumurile din municipiu ca să vadă câți șoferi beți prind la volan. Rezultatul – aproape 100 de amenzi date, la aproape 200 de șoferi verificați.

Mai exact polițiștii au testat cu aparatul etilotest un număr de 198 șoferi  fiind constatate trei infracțiuni pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală. Totodată, au fost reținute 12 permise de conducere, din care patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și alte trei pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h. De asemenea, au fost retrase opt certificate de înmatriculare și trei seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.
Rezultatul total – 95 de sancțiuni contravenționale aplicate.

Un comentariu

  1. Astept cu interes ziua in care faptul ca politia isi face treaba nu e o stire in ziar ci un fapt comun. Ceva de genul – stire in ziar ca a venit troleul in statie.

Scrie un comentariu

  • Articole similare