Închide

Primăria reacționează pentru a treia oară în ultimele zile în scandalul copacilor din centrul Clujului/Dezbatere de seară la Primărie pentru a lămuri situația

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iul. 10, 2023 0 378

Se face dezbatere publică în scandalul dezrădăcinării copacilor de pe Universității, din centrul Clujului, după ce mii au semnat o petiție prin care se cere păstrarea lor pe actualul amplasament.

”Având in vedere discuțiile din spațiul public cu privire la situația copacilor de pe strada Universității în contextul lucrărilor de modernizare a acestei străzi, Primăria Municipiului Cluj -Napoca îi invită pe toți cei care doresc la o dezbatere publică cu privire la acest subiect, luni, 10 iulie, 2023, ora 18.00, în Sala de sticla a Primăriei”, a anunțat municipalitatea. Mai multe persoane s-au prezentat azi la locul șantierului de pe străzile Universității și Kogălniceanu în semn de protest la presupusa relocare a acestora; între timp Primăria a anunțat că doar copacii de pe Universității sunt vizați de dezrădăcinare, ar urma să fie mutați în parcul Colina, în vreme ce copacii de pe Mihail Kogălniceanu nu sunt vizați de relocări.

La dezbaterea de diseară proiectanții lucrării și firma constructoare vor prezenta soluțiile urbanistice avizate, iar toți cei interesați sunt invitați să își exprime punctele de vedere cu privire la acest subiect.

Petiția pentru păstrarea copacilor pe actualul amplasament avea la ora publicării acestei știri aproape 3.300 de semnatari.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu