Închide

Se deschide Târgul de Crăciun la Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - nov. 23, 2018 0 947

Se deschide Târgul de Crăciun. Mii de oameni sunt așteptați în centrul orașului la evenimentul de inaugurare. Târgul va fi deschis cinci săptămâni, perioadă în care sunt anunțate foarte multe evenimente.

Clujenii sunt așteptați în această seară în Piața Unirii, unde, de la ora 19:00, e programată tradiționala pornire a iluminatului de Crăciun. E deschiderea oficială a târgului la care participă, în fiecare an, mii de oameni. Nu vor lipsi nici concertele sau spectacolele dedicate sărbătorilor de iarnă.  Pentru fiecare săptămână din cele cinci în care Târgul de Crăciun va fi deschis, organizatorii au stabilit câte o tematică dedicată. Prima săptămână este plină de concerte. În ce-a de-a doua, vine Moș Crăciun, cea de-a treia va fi dedicată gastronomiei, în a patra săptămână vor fi pregătite cadourile de sărbătoare, iar ultima săptămână va fi despre jocuri și filme.

În toată această perioadă, cei mai înfrigurați sunt așteptați la căsuțele cu vin fiert, cu miros de scorțișoară și arome iernatice.  Printre noutățile târgului de anul acesta se numără câteva standuri noi cu bunătăți și cadouri, un program antrenant presărat cu activități multiculturale și un radio al Târgului de Crăciun.

Vineri, 23 noiembrie

19:00 – Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și aprinderea luminilor

19:30 – Concert Compact B

20:30 – Concert Cobzality

Sâmbătă, 24 noiembrie

15:00 – Jocurile muzicale de iarnă

17:00 – Spectacolul muzical FunTasticii – în căutarea talentului

19:00 – Concert Rareș Mariș

20:00 – Concert PHOENIX

Duminică, 25 noiembrie

17:00 – Mickey și Magicianul

18:30 – Povești la gura sobei

19:30 – 100 de ani de muzică într-o sută de minute

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu