Închide

Se confiscă mașini de mare tonaj din care aruncă necontrolat deșeuri provenite din construcții, în Capitală

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 11, 2021 0 60

O basculantă din care se aruncau deșeuri pe o proprietate privată din sectorul 1 al Capitalei a fost confiscată cu sprijinul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul București, informează Poliția Locală a Municipiului București. Șoferul bansculantei arunca deșeuri provenite din construcții pe un teren de la marginea Bucureștiului, faptă sancţionată și cu amendă de 30.000 de lei. El lucra și la o firmă recidivistă sancționată și în trecut pentru aceleași practici nelegale.

Şoferul basculantei de 12 tone a fost surprins de poliţiştii locali din cadrul Poliției Local din București în timp ce bascula deşeurile pe o proprietate privată din Sectorul 1 al Capitalei în 10 iunie. În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat ca basculanta aparţine unei firme de transport „recidivistă”. Potrivit sursei citate, în luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiaşi societăţi a fost surprins, tot de către poliţiştii locali în timp ce arunca deşeuri rezultate din construcţii în acelaşi loc.

„Atunci, inspectorii Poliţiei Locale Bucureşti au sancţionat firma cu 50.000 de lei pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului. Astăzi, sancţiunea a fost mai drastică. Poliţiştii locali au solicitat sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Bucureşti care, pe lângă amenda de 30.000 de lei, a dispus şi confiscarea autobasculantei”, se menţionează în postare

 

sursa foto: Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu