Închide

Se caută 20 de directori de școală în Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - iun. 27, 2022 0 207

Se caută 20 de directori de școală în Cluj, concursurile pe post vor fi organizate în perioada următoare, anunță Inspectoratul Școlar Județean.
În Cluj-Napoca sunt scoase la concurs posturile de director la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teologic Reformat, școlile gimnaziale ”Ioan Bob” și ”Nicolae Titulescu”, și școala profesională specială ”Samus”.

IȘJ Cluj a anunțat organizarea unei noi sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în  școlile din Cluj, până în octombrie. Cele 20 de posturi scoase la concurs au rămas vacante ca umare a desfășurării edițiilor anterioare a concursului, anul trecut până în decembrie și în acest an până în martie.

Pot participa la concurs absolvenții de studii superioare cu diplomă de licență sau atestat de echivalare, titulari în învățământul preuniversitar și vechime de cel puțin cinci ani, plus calificativul ”foarte bine” acordat în ultimii doi ani – printre altele. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie, iar proba scrisă e programată în 8 septembrie. Interviurile sunt programate în perioada 22 – 29 septembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu